Súťaž o 3-msačné členstvo v Gymbee

Súťaž o poukazy: Aká je vaša najobľúbenejšia pohybová aktivita?

Pohyb
Poležiačky, postojačky? Chodíte, beháte alebo radšej skáčete? Dávate prednosť rozbúreným vlnám alebo pokojnej jogamatke? Asi každý z nás má svoju obľúbenú pohybovú aktivitu. Aká je tá vaša? Podeľte sa o to s nami a vyhrajte super cenu!

Čistota pol zdravia, veselá myseľ druhá. Čo však ďalšie položky zo zoznamu? Povedzme si na rovinu, že udržať si dobré zdravie a fyzickú kondíciu nám občas dáva poriadne zabrať. A práve preto sa vám to my tu na Patálii snažíme uľahčiť!  

V nedávno publikovanom článku o tom, ako si udržať zdravie v novom roku, sme vás spolu s Gymbee zásobili desiatimi rýchlymi a jednoduchými tipmi. Už ste niektorý z nich vyskúšali? Snažíme sa vás inšpirovať alebo poradiť vám ako odpočívať, otužovať sa, jesť, telo optimálne hydratovať alebo sa hýbať. Šport totiž k zdravému telu neodmysliteľne patrí. Ktorý ste si obľúbili vy?  

SÚŤAŽ 

Podeľte sa s nami o svoju najobľúbenejšiu pohybovú aktivitu a získajte 3-mesačné členstvo na Gymbee.cz, kde nájdete stovky online lekcií a programy z fitness, meditácie, jogy a zdravotného cvičenia na lepšiu psychickú i fyzickú pohodu. 

Súťaž beží na Facebooku UNIQA. Stačí do 16. 2. do komentára sem napísať, aká je vaša najobľúbenejšia pohybová aktivita. 

Troch víťazov vyžrebujeme 16. februára. 

A na aké online lekcie sa môžete tešiť?